Hvordan å rense Peony busker

May 23

Plant en peon bush i et solrikt område på hagen for å nyte lite vedlikehold blomstrer fra midten av våren til sankthans. I varmere klima trenger peoner ettermiddag skygge gjenopprette fra varmen av sommeren dagen. Bruk en månedlig flytende gjødsel å oppmuntre vekst og fremme helsen av din bush i vekstsesongen eller begrave slow-release gjødsel i jordsmonnet rundt din bush våren. Peony busker er hardføre stauder som kan leve opp til 100 år med liten menneskelig samhandling eller omsorg.

Instruksjoner

•Trekk døde blomst hoder bush som trengs under den blomstrende sesong for hånd eller snittblomster fra stammen med beskjæringssakser. Åpne blomster kan kuttes til enhver tid blomsterdekorasjoner, men en cut blomster-knopp kan ikke åpne.

•Skjære peon bush til bare noen få inches over bakken i sent faller etter bladverket har falt fra stilkene.

•Fjern villfarne stammer for å redusere den peon størrelse eller endre formen i vekstsesongen. Beskjæring under vekstsyklusen vil redusere antall blomstrer for denne sesongen, så bare beskjære da absolutt nødvendig. Hvis bush er for stor, flytte bush eller dele den inn i flere mindre busker i høst å unngå nødvendigheten av stadige beskjæringer.