Hvordan å rense nøtter trær

September 2

Hvordan å rense nøtter trær

Hvordan å rense nøtter trær av en alder av treet. Små trær
krever beskjæring for de første årene. Dette vil gi en sterk stammen og grenene, og bidrar til å utvikle form av treet. Eldre nøtter trær over fem år krever bare beskjæring å kvitte seg med død eller svake greiner. Beskjæring bør skje i sen høst mens nøtter faller. Om sommeren gjøres pruning for å kutte ut døde tre. Uansett alder på mutteren treet, vil noen få enkle trinn hjelpe garanterer en rikelig avling og en vakkert formet treet.

Instruksjoner

•Determine dominerer leder eller stammen på treet. Klippe av den øverste 1/3 av lederen. Hvis det er en sekundær leder vokser, avskåret dette ned dominerer leder. En sekundær leder kan forårsake svakhet i treet.

•Skjære av alle døde tre, brutt grener og noen grener som krysset hverandre. Hvis det er flere grener vokser tett på stammen, fjerne den minste grenen. Kutt den av bagasjerommet og unngå forlate mangelfull. Grener vokser for tett sammen føre en svak treet.

•Skjære av lave greiner nær bagasjerommet. Ikke la andre at insekter og sykdom inn. Som treet vokser Hold laveste lemmer ca 6 fot av bakken. Dette gir enklere klipping og skaper en hyggelig trefigur. Klemme av noen ny vekst lavere enn 6 fot opp fra bakken.

•Prune de resterende grener ved å kutte av den ytre 1/3 av grenen. Gjør din kutt ca 1/4 tommers over et bud i en 45 graders vinkel skrå fra bunnen av bud. Dette tillater vannet å løpe vekk kuttet og oppmuntre til ny vekst.

Tips og advarsler

  • For større nøtter trær må du ansette en arborist, eller noen som spesialiserer seg på pleie og vedlikehold av trær. Hun vil ha nødvendig utstyr til å håndtere jobben.
  • Overdreven beskjæring kan påvirke mengden av nøtter treet vil produsere.