Hvordan å rense Nandina planter

December 20

Nandina er en vår-blomstring evergreen busk som vokser flere stammer, alle stammer fra bakken. Når blomstene slippe, begynner anlegget å skjemaet klynger av røde bær som lyse høst og vinter landskapet. Hvis du ikke vedta en god beskjæring tidsplan, vises din nandina woody på bunnen med lite hvis noen grønn vekst, blomster eller bær. Heldigvis er en gang et år beskjæring alt som er nødvendig å vokse en nandina som er vakkert fra topp til bunn.

Instruksjoner

•Prune en nandina plante i senvinteren eller tidlig på våren før det begynner å regrow. Beskjæring på dette tidspunktet kan du nyte høst og vinter skjønnhet anlegget uten å påvirke den neste sesong vekst.

•Velg en fjerdedel til halvparten av nandina stammer for å beskjære på bakkenivå med en skarp beskjæringssakser. Beskjære woody, svake, gamle og bulkete greiner, som godt stammer i overfylte områder av anlegget. Dette er alle pruning som er nødvendig for å opprettholde et nandina anlegg som ikke leggy eller woody nederst.

•Prune flere stammer, om ønskelig. I trinn 2 bare beskjære 25 prosent av stilkene på bakkenivå. Deretter beskjære en annen 25 prosent av stilkene, kutte av en tredjedel av den totale høyden til busk like over en bladnode. Beskjære en annen 25 prosent av stilkene, kutte av to tredjedeler av den totale høyden. La de siste 25 prosenten av stilkene alene. Forskjellige kutt med jevne mellomrom slik bush ser uniform. Dette trinnet er valgfritt men fører til en frodig og full busk, ifølge Texas A & M University.