Hvordan å rense langsom toalett

July 27

Hvordan å rense langsom toalett

De fleste tresko som forårsaker treg flush er laget av organisk buildup i kurvene i avløpet røret. En flens stempelet er det beste verktøyet for denne tette. Flens stempler er utformet for å passe inn i toalett bolle avløpet. Når du fjerne det meste av tresko og får toalettet spyle riktig, er det lurt å fjerne alle sekundære buildup langs innsiden vegger av dreneringsrør toalett.

Instruksjoner

•Plasser flens stempelet koppen inne toalettskålen renne. Trykk ned stempelet håndtak og kraftig trekk i håndtaket, løfte stempelet ikke mer enn en tomme ovenfor hullet. Gjenta dette flere ganger å fjerne tresko.

•Hvis stempelet ikke fjerner tresko, kabelen end av en rørlegger 's slange inn toalett avløpet.

•Drei Rørlegger 's slange håndtaket med klokken for å rotere kabelen i toalettet avløpet og tresko. Fortsette roterende håndtaket som du ta kabel slutten av slangen ut av avløpet. Slangen vil enten ta ut hindringen med det eller bryte hindringen.

•Fyll en liten bøtte med varmt vann og helle vann inn i toalettskålen. Vanntrykket og varmen fra vann hjelper fjerne rester igjen på innsiden av røret av en organisk tette.