Hvordan å rense høye trær

December 3

Beskjæring høye trær krav konsentrasjon og forberedelse. Gjennomsnittlig hus kan utføre denne oppgaven i visse tilfeller, men bare når han kan plante føttene fast på bakken. Bruke en stige eller klatrer i trær er bedre igjen å profesjonelle tre kniver. Huseiere bør også huske på at den viktigste grunnen til å beskjære høye treet er for menneskelig sikkerhet. Deretter Beskjær for helsen til treet. Den minst viktige grunnen å beskjære gjelder utseendet.

Instruksjoner

•Determine hva slags beskjæring utføre på høye treet. Vurder om du vil tynne kronen, som vil øke mengden luft og lys som kommer inn i treet samtidig opprettholde sin nåværende form. Avgjøre om kronen heve er det beste alternativet. Denne metoden fjerner lavere grenene på treet, gjør det enklere for folk å passere under. Unngå beskjæring som resulterer i treet har en bart trunk eller fjerner mer enn en tredjedel av høyden.

•Prune grenene innen lett rekkevidde. Fjerne mindre død eller syke avdelinger eller filialer som gni mot hverandre. Beskjær dem med hånden pruners hvis de er små, eller bruke beskjæring eller et tre så hvis de er større. Klipp grener noden, der grener og kvister krysser hverandre, eller nær kragen, der grener delta stammen. Unngå kutte i kragen.

•Prune lemmer som er for høy til å nå med hånden pruner, lopper eller treet så, med en stang så. Unngå stående direkte under grenen å eliminere noen fare for at det kan slå deg mens den faller.

•Kontroller en tretrinns kuttet for større grener som krever en pruning så. Gjøre først kuttet på undersiden av grenen kort avstand fra kragen. Unngå skjære hele veien gjennom grenen. Gjøre andre kutt på grenen, kutte hele veien gjennom for å forlate mangelfull. Få stubben ned å en final cut like utenfor kragen.