Hvordan å rense houseplant blomster

April 1

Hvordan å rense houseplant blomster

Fargerike gerbera tusenfryd er en solid årlig blomst som når riktig beskåret produsere blomstrer kontinuerlig gjennom hele vekstsesongen. Riktig beskjæring også bidrar til sunn plantevekst, og forhindrer skadedyr og råte forbikjøring Beskytt prestekragene og ødelegge dem. Gerbera tusenfryd er stor kutte blomster, og kan opprettholdes i vaser vann for så lenge to uker hvis du holde vannet friskt og død plante livet på bay.

Instruksjoner

•Overvåk helsen din gerbera tusenfryd regelmessig. Mens de pleier å være ganske solid og trenger litt omsorg, en gang råte sett, det kan være vanskelig å regenerere og gjenopprette dem til en sunn tilstand.

•Bruk hage sakser til klippet bort døde plantevekst, som tørket eller råtnende blader.

•Kontroller baser av bladene for en liten plugg at skjemaer når bladene er klar til å falle av. Når denne plugin former, du kan bare børste de gamle bladene av planten med hendene, krever ingen kutte.

•Pinch eller klipp av død flowerheads som nær bunnen av blomsten som mulig. Det er enklest å knipe dem når blomstene har helt tørket ut, men hvis betingelsene er fuktig, dette kan føre til råtne. Klipp dem så snart som mulig for å unngå rot og sykdom.

Tips og advarsler

  • Konstant pleie er nødvendig for å unngå massiv oppbygging av døde vekst. Som du kommer over en alvorlig lidelse, houseplant prøver ikke å beskjære det samtidig. Beskjære sakte over dager å unngå å sende anlegget inn i sjokk, som vil drepe den.
  • Ikke Fjern deadheads hvis du planlegger å samle frø.