Hvordan å rense Hibiscus stauder

October 17

Hvordan å rense Hibiscus stauder

Hibiscus planter kommer i en rekke former, størrelser, vekst vaner og hardførhet nivåer. Før hibiscus stauder kan beskjæres, er det viktig å vite hva slags hibiscus vokser, som planter som dør tilbake om vinteren (urteaktige) behandles annerledes enn planter som fortsatt over bakken men miste sine blader (tropisk). Når du vet hvordan å rense spesifikke hibiscus variert, gjenta prosessen hvert år for en godt vedlikeholdt anlegg.

Instruksjoner

•Klemme bort høsten noen døde vekst på en urteaktig hibiscus bare 8 til 12 tommer høye, med ren hånd pruners. Haug blad mulch over og rundt de gjenværende delene av anlegget for vinteren. Skyv mulch på våren og klipp på døde stammer i bakken.

•Prune tropisk hibiscus planter, som Rose of Sharon eller kinesisk hibiskus, våren etter de siste frost. Se over anlegget for død lemmer og kutte dem ned til bakkenivå eller på et punkt der de gren fra en sunn stamme.

•Kontroller tropiske hibiskus sunn vekst å merke der den høyeste og eldste stammer er samt plasseringen av grenene som gni mot hverandre. Kuttet rubbing grenene til et punkt der de grenen av en sunn stilk eller på bakkenivå hvis en forgrening området er tilgjengelig.

•Klemme bort gamle, sprø tropiske grenene fra anlegget på et punkt der det går fra sunn vekst eller til et punkt av sunn vekst langs samme stammen. Hvis kutte langs stammen er mulig, klipp grenen like over to til tre sett med blader.

•Continue å trimme tropiske hibiscus til en tredjedel av anlegget er fjernet, slik at bare tre eller fire sterke, sunne grener. Ideelt sett bør grenene igjen vokse utover fra midten av anlegget.

Tips og advarsler

  • Hibiscus planter bør ikke trimmes rett over toppen for å opprettholde en viss høyde, som er gjort med andre busker og busker.
  • Rengjør din pruners med en alkohol-baserte sanitizer slik at spredning av sykdommer.