Hvordan å rense hekk roser

May 8

Vanlig beskjæring før en rose blomstrer er nøkkelen til å opprettholde et sunt og produktivt rose. Når rosene brukes til å opprette en hekk, blir jobben litt lettere fordi målet er å ha en masse grønne dekning opprette en skjerm eller barriere. I motsetning til vanlig steg pruning, hvor du klippe anlegget nesten til bakken, handler hekk beskjæring om vedlikehold av hva som allerede finnes.

Instruksjoner

•Klemme av villfarne greinene stikker ut fra hekken. Før du kan forme din hekk, fjerne disse grenene, poke eller skade deg mens du arbeider.

•Prune langs sidene av hekk og trim vekk grenene etter imaginære hekk forme. Når sidene er fjernet, fortsette å arbeide rundt til toppen av imaginære linjer.

•Look over hele sikring for ødelagte greiner eller tegn på sykdom og fjerne disse delene. Kast alle steg utklipp i papirkurven eller ved brenning. Kompostering anbefales ikke på grunn av torner og risikoen for spredning av sykdommen.

•Lære hyppigheten av beskjæring for steg variert. Mens det er greit å rense de fleste roser en gang i slutten av vinteren til våren, kan noen varianter tåle beskjæring etter blomstring.

Tips og advarsler

  • Hvis du har problemer med beskjæring til ønsket form, plante innsats på hver side av hekken i hver ende opprette de fire hjørnene av din hekk. Kjøre hyssing fra en innsats til innsats på den motsatte enden å gi deg en visuell guide for beskjæring.
  • Bruk alltid den riktig sikkerhetsutstyr for å beskytte huden og øynene mot flygende rusk.