Hvordan å rense håret på teppet

March 20

Av alle tingene som samler på tepper, inkludert skitt og drikke flekker, oppfattes hår som en av de mest skjemmende og uhygieniske. Ofte er det ikke klart at håret er innebygd i teppet til en haug med håret samler sammen. Heldigvis rengjøring hår fra teppet trenger ikke å være dyrt eller tidkrevende, og det er ikke nødvendig å ansette en profesjonell Tepperensing tjenesten å gjøre jobben. Det er mange metoder du kan prøve å bruke du sannsynligvis allerede eier.

Instruksjoner

•RUB en selvklebende lo roller over teppet, rengjøring håret av som samler på penselen. Dette fungerer bra når håret er konsentrert i ett område eller flere små områder.

•Sett på en gummi pet håret votten og kjøre den over teppet. Disse votter, som brukes til å groom pets, vil bidra til å plukke opp håret ved å opprette statiske. Bruk denne metoden når håret du nød å rydde opp dyrehår eller lange biter av menneskehår.

•Bruk en gummi eller latex oppvaskmiddel hanske å rydde opp håret hvis du ikke vil kjøpe en dyrehår votten. Etter å sette på oppvaskmiddel hansker, krype rundt på gulvet, kjører hendene rundt i en sirkelbevegelse.

•RUB en gummi-soled sko eller støvel langs områdene teppet der håret er konsentrert. Rengjør håret av bunnen av skoen med jevne mellomrom. Du kan også bære sko og shuffle føttene langs teppet. Den statiske opprettet av friksjon mellom teppet og gummi sole renser opp håret.

•Sett din støvsuger 's penselverktøyet og kjøre det langs teppet, fokus på områder der det er mest hår. Noen støvsugere har også en roterende børstemunnstykket som er ideell for å rydde opp håret. Feilfri penselen ofte.