Hvordan å rense håret fra vask

April 12

Hvordan å rense håret fra vask

Mange kommer for en flaske renne renere ved første tegn at Vaskens likevel går tett. Kjemikalier som brukes i kommersielle avløp rengjøringsmidler generelt er ikke sterk nok til å fullstendig fjerne tett hår, og det er vanligvis en rask, midlertidig løsning på det underliggende problemet. Mens sterkere profesjonell formler kan være mer effektive, kan de også forårsake langsiktige skader rør og fittings. Grunnleggende verktøy og litt tålmodighet, kan du fjerne håret fra din avløp uten kjemikalier eller korrosjon.

Instruksjoner

•Fjern avløp stopperen. Løft avløp stopperen av avløpet eller fjerne metall pivot stangen hvis du har en pop-up drain stopper. For å gjøre så, Fjern mutteren knyttet til pivot stangen med kanal låse tang. Fjern våren klippet festes stangen til clevis og sette dette.

•Bruk en fuktig klut eller svamp å blokkere overflyt åpningen. Hvis du arbeider i en vask med en dobbel bassenget, blokkere avløpet åpning i andre bassenget.

•Plasser et stempelet over avløp åpning og fylle vasken med et par inches av vann. Om nødvendig, manipulere av stempelet sikre en tett forsegling.

•Kontroller et dusin sterk slag stempelet og en endelige, kraftfulle trekk. Kjøre vann for å teste at tett hår er frigjort.

•Fjern rent ut pluggen hvis du hadde ingen suksess med en stempelholderen. Dette er en plate nederst i Vaskens buet rørleggerarbeid pipe under vasken. Plasser en bøtte under røret og bruk en skrutrekker til å fjerne pluggen. En gang åpne, kjøre skrutrekkeren i en sirkulær bevegelse inne å løsne noen hår og bruke tang for å fjerne tette.

•Prøv en vask kvernen fjerne tresko hvis vasken reagerer ikke på stuper og ikke har et rent ut pluggen. Plasser kvernen over avløp åpningen og utvide sin kabel inne fram hår tresko. Forlenge et ekstra foten av kabel før stramme skruen på kvernen. Slå håndtaket på kvernen før tresko utgivelser og tømme røret med varmt vann.

•Bytt din avløp stopper.