Hvordan å rense gråtende Mulberry trær

November 28

Hvordan å rense gråtende Mulberry trær

Den resultatløse gråt mulberry eller Morus alba "Chaparral" er et løvtre som er kjent for sine lange, grønne grener som henger ned til bakken. Gråt morbær kan dyrkes enten naturlig eller podet bruker en gren som har sluttet med røtter. Overvekst kan opprette en skjemmende floke av grener som gjør treet topptungt og øker sin mottakelighet for regn, is eller vind skade. Etter din gråtende mulberry har vokst til modenhet, gjør følgende for å holde det skal beskjæres.

Instruksjoner

Finne ut om din gråtende mulberry er naturlig eller podet. Dette vil gjøre en forskjell i beskjæring. Podet gråtende morbær har en synlig pode union.

•Prune kronen, eller hode, av din gråt mulberry. Bruk saks for å trimme noen overvekst som har begynt å berøre bakken. Flytte oppover, beskjæring alle grener som ikke gråt eller som er gni mot andre. Gjøre plass mellom grener for luftsirkulasjon; grener øverst skal to inches hverandre. Kontroller at kronen opphold balansert rundt treet.

•Prune noen lateral vekst fra bagasjerommet. Bruk fingrene til å nappe nye knopper som begynner å vokse på stammen. Hvis din tree er podet, ikke beskjære under eller på pode union.

Tips og advarsler

  • På grunn av den konstant på gråt morbær staking treet siste forfall vil tillate det å støtte gren vekt som stammen blir større. Gråtende morbær er lettest å beskjære når sovende. Dette gjør at du kan arbeide med greinene mens du unngår forstyrrelser fra blader.