Hvordan å rense gamle kirsebærtrær

May 8

Hvordan å rense gamle kirsebærtrær

Kirsebærtrær er frodig, vakre trær kjent for sine våren blomstrer og fruiting. Dette er noen av de hardføre frukttrærne, og de kan overleve både tørke og kald vintertemperaturer. Denne levetid kan føre til trærne slå deres nytten eller hjem eieren og bli overgrodd og forsømt. For å rense en gammel, overgrodd kirsebærtre tilbake til helse, følger noen standard beskjæring retningslinjer og deretter øker sin omsorg.

Instruksjoner

•Prune kirsebær trær i slutten av vinteren, mens treet er sovende, å unngå skade treet eller uttapping noen energibruk. Velg en tørr dag for beskjæring, siden kirsebærtrær er utsatt for sopp når trevirket er utsatt for fuktig og skyte på slutten av februar eller mars, for å rense treet før den begynner å vokse våren. En god generell retningslinje er å rense et par uker før de siste frost i ditt område.

•Plan for beskjæring din, å unngå tilfeldig skjæring, og husk at mindre kutte er bedre enn mer. Kirsebærtrær gjøre best i en grov juletre figur med lengre grener nederst og kortere greiner på toppen, for sirkulasjon og lys. De bærer sine frukt på tre over to år gammel, så beskjæring av alle ytre vekst vil begrense noen innhøsting for neste år. Planlegg å beskjære vekk grenene som vokser gjennom midten av treet, gni mot andre eller vokse crookedly. Beskjære greinene som vokser bare i midten av treet eller vokse rett opp, og tynn blader eller tre i områder som er spesielt overfylt.

•Skjære med skarpe beskjæringssakser, nær nærmeste bud. Ikke kutt i den viktigste grenen, som dette kan skade veksten, men kuttet beskjæres avslaget til innen 1/4 tommers neste bud eller felles. Fullfør ved å klippe bort alle gjenværende døde eller skadet tre, og som viser tegn på råte eller insekt infestation.