Hvordan å rense Feed frukttrær

September 21

Feed frukttrær er de som vokser frukt som kan spises. Eple, pære, kirsebær, fersken og plomme trær alle falle i denne kategorien, samt sitron, appelsin og banan trær, blant andre. Disse fruktene kan enten spises rett fra treet (etter en grundig vask i noen tilfeller), bakt inn i kaker eller gjort til jam. Voksen frukttrær må være beskjæres på årlig basis for å holde treet sunn. Beskjæring kan også stimulere frukt produksjon, siden den sunnere treet er, mer frukt vil produsere. Den beste tiden av året å beskjære en dyrket frukt treet er i slutten av vinteren.

Instruksjoner

•Examine treet for å avgjøre hvilke avdelinger bør kuttes. Må du først fjerne grenene som er skadet på noen måte, så se etter de som har synlige sprekker eller pauser og grener som mangler deler av deres bark. Deretter se etter greinene som vokser horisontalt på andre innover mot bagasjerommet. Disse kalles lateral grener, og de må også fjernes. Til slutt, se etter greinene som vokser ut av stammen og andre. Dette må fjernes av estetiske grunner, og dette vil gjøre din tree crown se penere.

•Grasp avklipt ved deres håndtak og, arbeider fra toppen av treet ned, kuttet av greinene som må fjernes. Hold den skarpe enden av clippers som nær bunnen av hver gren som mulig for å fjerne grenen rent.

•Gather alle grenene på bakken. Kast dem med ditt andre verft avfall, eller plassere dem i et hjørne i hagen din tørke slik at de kan brukes som kindling.