Hvordan å rense et toalett uten en rørlegger

August 28

Når du har toalett tette, kan det være veldig frustrerende. Du kan tilbringe timer stuper og får dekket i motbydelig toalett vann. Så du gå og kjøpe dyre tette remover væsker som kan skade septik systemet og ofte ikke fungerer. Til slutt, vil du nok ringe en rørlegger som kan anbefale kloakk rengjøring eller andre unødvendige reparasjoner som kan få svært kostbare. Hva hvis jeg fortalte deg at du kan bruke en enkel løsning som du sikkert allerede har i ditt hjem å rense et toalett med en typisk backup problem som overflødig toalettpapir, tamponger, pads eller andre kastet elementer som burde aldri ha gått inn i toalettet. Parabolen vask væske vil arbeide for å rense toalettet ditt raskt og naturlig ved å løsne komprimerte materialet som forårsaker tresko. I de fleste tilfeller hvis du følger disse trinnene, vil toalettet gjenoppta normal funksjon.

Instruksjoner

•Plunge toalett vann til det er svært lite vann i bollen hvis mulig. Trykk ned på stempelet og lar stempelet til sugekraft oppover for å fjerne vann raskt. Slik unclog du er tett toalettet raskt, presse en til to kopper vanlige flytende oppvaskmiddel (håndvask) i toalett bolle. La sitte i et minutt eller to å avgjøre.

•Fyll en bøtte (en gallon eller flere) med varmt vann og hell i toalettet fra en høyde på om hoftene. Dette vil hjelpe for å presse vaskemiddel dypt i bollen. Toalettet vil boble og gjøre gurgling lyder hvis det fungerer. La det stå i 15 minutter til en time, så prøve å tømme.

•Plunge på toalettet etter bruk oppvaskmiddel for å rense toalettet mer effektivt. Hvis toalett tresko ikke umiddelbart klart, gjenta den ovenstående prosedyren og la sitte lenger (overnatting hvis nødvendig).