Hvordan å rense et toalett med oppvaskmiddel

September 5

Tette eller stoppet opp toalett er en flere vanlig husoldning problemer huseiere møter. For åpenbare grunner er det også en av de problemene som må være konfrontert og håndtert så raskt og effektivt som mulig. Heldigvis, de fleste hjem er allerede utstyrt med grunnleggende forsyninger nødvendig å fjerne tilstoppingen. En forsyning som ofte blir oversett er vanlig oppvaskmiddel. Faktisk bruk mange profesjonelle rørleggere oppvaskmiddel fordi det løsner og bidrar til å bryte opp tresko.

Instruksjoner

•Sett på gummi rengjøring hansker før du begynner. Unclogging toalettet kan bli rotete.

•Fjern alle overflødig vann fra bollen av toalettet. Hvis toalettet er nær overfylte, må å dyppe vann ut. Bruk en gammel cup å dyppe vannet ut og hell den i en bøtte. Hvis vannivået i toalettet er allerede lav, trenger du dyppe noe vann ut av bollen.

•Measure ut omtrent 5 ss. oppvaskmiddel og hell den i toalettet.

•Tillat oppvaskmiddel forbli i toalettskålen mens du koke ca 4 til 5 kopper vann. Hell kokende vann i toalettet nøye. Varme, kombinert med oppvaskmiddel, vil hjelpe løsne tresko og bryte den fra hverandre.

•Plasser et stempelet inn på toalettet bolle og forsegle den over i avløpet. Tvinge stempelet opp og ned flere ganger, deretter skylle toalettet. Hvis toalettet drenerer riktig, har du eliminert tresko. Hvis ikke, ta lokket på toalettets vanntank og Lukk flapper for å hindre at mer vann inn bollen.

•Legg mer rett oppvaskmiddel og varmt vann som beskrevet i trinn 3 og 4. Fortsette stuper til toalettet er tømt.