Hvordan å rense et toalett med en løsning

October 30

Tette toalett er en vanlig avløp problem ansikt av huseiere fra tid til annen. Om tresko skyldes mye toalettpapir, en baby tørke eller papirhåndklær, unclogging toalett er vanligvis en aktivitet et hus kan gjøre selv. Så før du ringer rørlegger når stempelet alene ikke fungerer, er det flere oppløsninger kan du prøve å løsne tresko. Hvis en løsning ikke rense toalettet, kan du prøve en annen.

Instruksjoner

Slå av vannet nær bunnen av toalettet ditt å forhindre overfylte.

•Fyll en bøtte med varmt vann og hell den i toalett bolle. Endringen i vanntrykk og effekt av varmt vann på materialet tilstopping toalettet kan være alt du trenger å løsne tresko. Hvis toalettet ditt begynner å overflyt, slutte å legge til varmtvann og bruker stempelet.

•Fyll ca 1/2 kopp flytende dish såpe inn i toalettet. La løsningen sitte i 20-30 minutter og skyll. Bruke stempelet og legge en bøtte med varmt vann hvis toalettet ikke rense eller det ikke er nok vann i tanken å skylle.

•Mix 1 kopp eddik 1 kopp natron sammen og hell løsningen i toalettet. I omtrent en halv time, skylle toalettet. Bruke stempelet og så helle en bøtte med varmt vann i bollen din.