Hvordan å rense et toalett med Dishsoap

March 11

Tette toalett kan være en av de mer skjerpende problemene en renter eller hus kan møte - spesielt hvis det eneste toalettet i hjemmet. De fleste tresko kan løses med en stempelholderen. Hvis din tette viser seg for å være mer sta, kan du prøve å bruke noen vanlig oppvaskmiddel og varmt vann for å bryte opp tresko. Denne enkle knep kan spare både penger og tid venter en rørlegger.

Instruksjoner

•Fyll en stor pott med vann, og sett den på komfyren. Mens vannet er varme opp, finne noen væske (ikke pulver vaskemiddel) dish såpe.

•Fyll eller sprut om en halv kopp oppvaskmiddel inn i toalettet. Hvor nøyaktig er ikke viktig. La parabolen såpe betale for ca 5-10 minutter.

•Kontroller på din gryte med vann mens dish såpe er settling. Varmt vann vil bidra til å bryte opp tresko; imidlertid aldri Hell kokende vann i et toalett. Kokende vann kan sprekke bollen. Når vannet er varmt, hell den raskt i toalettet. Helle vannet raskt hjelper suger vannet gjennom Avslutt hullet mer effektivt.

•Bruk din stempelet hvis tresko ikke er løst umiddelbart. Bruk en trakt-cup stempelholderen for best resultat. Trakt-cup-stempler har en ekstra materiale, kalt en flens, rundt bunnen av koppen. Du kan kjøre din stempelet under litt varmt vann før du bruker det for å myke gummi for en bedre segl.

•Seal din stempelet over avkjørselen hullet helt. En god tetning er viktig for best resultat. Skyv nedover og et par ganger (beholde segl), og dra stempelet opp raskt. For de fleste tresko, vil bruker parabolen såpe, varmt vann og en stempelholderen løse problemet. Hvis problemet ikke er løst en gang, må du kanskje bruke mer varmt vann, oppvaskmiddel og din stempelet igjen.

Tips og advarsler

  • Ikke Legg mer vann til et toalett som er allerede truet med å overflyt. I stedet vente vannstanden for å gradvis gå ned. Hvis vannet ikke går ned, kan du ringe en rørlegger.