Hvordan å rense et judastre tre

February 24

Hvordan å rense et judastre tre

En judastre er en av de tidligste blomstrende dekorativ trærne og en av de mest populære blant huseiere. Det er en ganske liten, kompakt tre med liten hvit og rosa blomster om våren og mørk grønt løv gjennom sommeren. En judastre treet vil vanligvis ikke få høyere enn 30 fot og at gren kan gå til 25 fot. Lære riktig tid og teknikk for beskjæring et judastre tre er viktig for helsen til treet og formen på den.

Instruksjoner

•Assess treet er naturlige form. Stå tilbake og se hvordan grenene naturlig vokse og bruke som et utgangspunkt for begynnelsen beskjæring din. Husk ikke å beskjære mer enn 25 prosent av toppen av treet samtidig eller også ta av for mange store grener. Hvis flere grener må fjernes, gjøre det i løpet av måneder slik at treet ikke gå inn i sjokk for å miste så mye av veksten sin.

•Prune treet på forsommeren etter slutten av blomstrende. Begynne med å fjerne alle større lavere grener. Klipp av grenene nær bagasjerommet uten å forlate noen stubber. Kategori: tillate en inngang for sykdom og skadedyr inn.

•Next greiner som krysser eller gni på hverandre. Også greiner som små som vokser innover.

•I senvinteren, sviske alle døde og syke tre. Kuttet ut små kvister og greiner som har slått brune. Også kuttet noen skudd som kommer opp fra bunnen eller ut av stammen.

•Prune trær når unge å få og holde ønsket fasong som de vokser. Beskjære sparsomt eldre trær; gjør mer med en lett trimming å holde formen og fjerne den døde veden.