Hvordan å rense et badekar avløp

July 9

Du vet det vil være en dårlig dag når du starter morgenen bare for å finne ut det badekar likevel går tett, tvinger deg til å stå i seks inches av vann gjennom hele dusjen. Mens en tett Badekar avløp kan være en ulempe, er det vanligvis noe at du kan løse selv uten ekspertisen til en rørlegger. Her er hvordan å rense et badekar avløp.

Instruksjoner

•Kontroller at avløpet skal åpne og ingenting blokkerer det ovenfra. Når du tar en dusj eller badekar, er det veldig enkelt for en vaskeklut å komme over avløpet og blokkere noe vann fra passerer gjennom. Dette kan også skje hvis en oppbygging av hår på avløpet.

Hvis ikke noe er blokkering i avløpet fra toppen, fjerner avløpet dekselet. Dette krever vanligvis bruk av en skrutrekker kan det være vanskelig å lirke opp og noen selv inneholder en skrue for å holde dem på plass. Du kan finne at det er et fjell av hår festet til undersiden av avløp coveret, hindrer drenering av badekaret.

•Should du ikke finne noe festet til avløp dekselet når du fjerner det, få en avløp slange og slange det gjennom dreneringsrør. Dette bør fjerne en opphoping av avfall som oppstår i rørene utenfor rekkevidde, for eksempel en stor klump av hår. Ved å sette slangen og trekke kunne ut et par ganger, du befri renne av tresko.

•Hvis bruk av en rørlegger slange svikter å arbeide, vurdere å bruke et toalett stempelet for å stupe Badekar avløp. I hovedsak en stempelholderen arbeider for å rense toalettet ved å tvinge luft gjennom rørene som løsner eller bryter opp noen tette. Det samme kan fungere for badekar drain pipe. Bare ta toalett stempelet og dekke avløpet. Kast avløpet bruker rask nedadgående kaster for å tvinge luft gjennom rørene.

•Bruk en kjemisk renne rengjøring blanding bør være siste utvei i unclogging et badekar avløp selv. Selv om det er svært enkelt å kjøpe og bruke dem, hindre de sterke kjemikaliene deg fra å prøve ut noen andre måter å rense dine avløp ikke burde kjemiske fungerer. For eksempel er stuper Badekar avløp etter at du har brukt kjemikalier uklokt siden kjemikalier kan faktisk splashed tilbake ut og inn i øynene.

Vateret hvis din Badekar avløp er fortsatt tett etter alle disse trinnene, kan du ringe en rørlegger. De har kompetanse for å rense avløpet eller ta vare på andre VVS problemer som kan forårsake badekaret ditt å sikkerhetskopiere.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig når du bruker svært farlige kjemiske. Følg instruksjonene ved å hindre skade deg selv.