Hvordan å rense et avløp med sitronsaft naturlig

December 22

Hvordan å rense et avløp med sitronsaft naturlig

Tette drenerer er en del av livet. Enten det er en vask eller en dusj renne, er prosessen med å håndtere tette aldri en opplevelse å se frem til. Sikker, de kan behandles enkelt nok med kommersiell VVS løsninger, men det vil legge kjemikalier til vannet tabellen. Hva om det var en helt naturlig måte å fjerne tresko? Det er du sannsynligvis allerede har ingrediensene hjemme.

Instruksjoner

Hvordan å rense et avløp med sitronsaft naturlig

•Fyll en stor kjele med vann. Bringe vannet å en bølgende koke. Hell av vann tett å skjære gjennom alle stor eller såpe buildup. Dette bør løsne tresko og gi en liten forbedring i vannet.

•Bruk en vask stempelet klare en bane for eventuelle gjenværende vann renne bort. Vask stempelet ser ut som et toalett stempelet, bare mindre. En standard toalettet stempelholderen kan også brukes så lenge det er nye og har aldri vært i toalettet.

•Fyll halv en boks med natron i det tette avløpet. Det kan være nyttig å bruke en skje for å få bakervarer brus i avløpet. Noe av det kan falle gjennom tresko, mens de fleste kommer til hvile i tresko eller oppå den.

•Fyll 8 til 12 unser sitronsaft i avløpet. Sitronsaft vil reagere med bakepulver og forvandle det til et skum som utvides gjennom røret. Dette vil bryte fri store deler av tresko kan også fjerne deler av den.

•Gi en annen panful vann å en koke, og hell i vann. Dette vil hjelpe vaske bort noen deler av tresko som er gratis, mens også skylle bort skum.

Tips og advarsler

  • Du må gjenta denne prosessen to eller tre ganger før tresko er helt borte. Så snart du helle først runden av varmt vann ut av pannen, fylle den og plassere panorere tilbake på komfyren å begynne koke den neste panful vann.