Hvordan å rense et avløp med sement fragmenter

September 30

Mange kan bli lodged i et avløp og tette, hindrer at vannet strømmer ned riktig. Hvis det er en gamle i en kjeller eller sement søknad utstyr som en murskje har blitt renset i badekaret nytte, kan sement fragmenter tette avløpet. Løse tette med sement fragmenter oppnås ved å fjerne sement fragmenter fra i avløpet, hvorvidt det er en felle på avløpet.

Instruksjoner

•Look under vasken, hvis det er en, og Finn en felle. Fellen er buet rørleggerarbeid pipe som er utformet for å fange større elementer, hindrer dem i å reise videre til avløp systemet.

•Fjern fellen ved å skru ut nøtter som sikre den til resten av rørleggerarbeid på hver ende. Bruk et par av slip-joint tang slå nøtter mot klokken for å løsne dem så fellen kan tas og renset ut. Vanligvis dette løse problemet tømming med en felle og du kan fortsette til trinn 4 - bare for å være ekstra sikker på tømmes i avløpet.

•Sett slangen av en butikk vac i en renne som ikke har en felle. Ting en gammel fille shop vac slangen og til å gjøre det mer luft stramt. Slå på shop vac og suge ut sement fragmenter. Du vil høre fragmenter sugd gjennom slangen. Flytte slangen rundt i avløpet å sikre suksess.

•Bruk en avløp slange å tømme ut alle fragmenter at shop vac ikke kan ha vært kan nå, eller som var ikke i fellen hvis avløpet har en. Sett slangen en fot eller 2 samtidig mens du slår det. La hele lengden av slangen å bli sluppet ut i avløpet og så trekke det. Montere fellen hvis avløpet har en ved å reversere prosedyren du brukte til å demontere den.

•Flush i vasken med vann i minst fem minutter var hvorvidt eller ikke det en felle stede. Denne ville hjelpe fjerne og fjerne eventuelle gjenværende fragmenter.

Tips og advarsler

  • Shop vacuums kan leies fra de fleste oppussing butikker.