Hvordan å rense et avløp med luft

June 15

Hvordan å rense et avløp med luft

Mange typer enheter og kjemikalier brukes til å rense avløp. Kjemisk typer er helles direkte i et avløp og lov til å sitte over lengre tid mens de oppløses tresko. Enheter er generelt snakelike og settes inn i avløpet hulle tresko og åpne opp renne. Det er én måte å rense et avløp, men som bruker verken kjemikalier eller snakelike enheter. Det vil bokstavelig talt blåse tresko i avløpet.

Instruksjoner

•Acquire en luften trykk unclogger fra en jernvarehandel eller online. De er tilgjengelige i pumpen modeller, som du vil manuelt pumpe opp til oppnå tilstrekkelig lufttrykk, eller gjøres kommersielt trykksatt bokser. Pumpene kan brukes om og om igjen, mens bokser er bare anvendelig for tre eller fire skudd.

•Block av alle overflyt utsalgssteder i synker, kar eller dusj. Pumpene har gummi stoppere som settes inn i overflyt hullene. Bruk filler, kork eller andre fleksible stoffer som kan skyves inn og forsegle overløp hull ved en trykksatt kan.

•Plasser en gummi-stoppere som fulgte med pumpemodellen over avløp hull. Den trykksatt kan har en generisk hodet som dekker avløp hullet helt. Fylle bassenget med vann ca 2 inches over avløpet.

•Pump håndtaket på luftpumpe opprette press i systemet. Ulike modeller tar ulike mengder pumping for å presse pumpen. Se produsentens retninger for riktig antall ganger å pumpe håndtaket.

•Trykk på pumpen eller kan hardt mot avløp hullet. Trekker på avtrekkeren på pumpen eller skyv direkte på baksiden av kan. I begge tilfeller vil en trykksatt jet Air bølge i avløpet og blåse tresko i avløpet. La vannet renne i bassenget og gjenta prosedyren hvis avløpet er fortsatt tett.