Hvordan å rense et avløp lufttrykk

November 12

Hvordan å rense et avløp lufttrykk

En tette avløp kan forårsake hodepine til huseiere, særlig når prøver å bestemme hvilken metode som skal brukes til å rense avløpet. Mens det finnes utallige typer avløp unclogging metoder, som kjemikalier, slanger og stempler, bruker mange rørleggere kinetic styrker lufttrykket for å rense avløp. Med riktig bruk av en vann ram, som du kan leie på mange jernvareforretninger og kommersiell utleie sentre, du kan raskt og effektivt rense et avløp med lufttrykk.

Instruksjoner

•Kontroller din lampen er rørleggerarbeid felle. Kontroller at det ikke er rustne eller korrodert. Du må gjøre dette før du forsøker å rense et avløp lufttrykket fordi hvis fellen har korrosjon, lufttrykket kunne blåse av hele halvtiden.

• Kjør vannet sakte så de som røret og avløp begynner å fylle opp. Hvis avløpet ikke er fullstendig tett, bør du holde vannet renner du utfører unclogging prosedyren. Hvis likevel går helt tett, kjøre vannet til det bare begynner å fylle bunnen av vasken. Hvis ditt innslag har en ventil, deretter ha en assistenten avholde en våt rag over ventilen, ellers lufttrykket påvirker ikke tresko men vil komme ut av ventilen.

•Gå gummi montering på bunnen av vannet ram over avløp åpningen og begynne å pumpe vann ram. Se på måleravlesning på ram å se Indikatoren press. Prøv å pumpe til 20 psi først.

•Trekk utløseren mot deg når du når 20 psi. Du vil føle en kraftig eksplosjon av luft la ram og rush i avløpet. Dette bør fjerne enda en stor tette, men hvis ikke, da pumpe ram igjen til 20 eller 25 psi og trekker på avtrekkeren igjen. Gjenta til luften blåser bort tresko.

• Kjør vannet i minst 10 minutter etter dislodging tresko sørge for at det går helt ut av røret systemet.