Hvordan å rense Epletrærne i Michigan

February 3

Hvordan å rense Epletrærne i Michigan

Epletrær trives i Michigan. Faktisk varierer staten mellom andre og tredje største produsent av epler i USA, ifølge Michigan State University forlengelsen. Apple er ikke vanskelig å ta vare på og er enkle å rense. Beskjæring din Michigan epletreet, er målene å opprettholde figuren, tømme merkelig vekst mønstrene og stimulere produksjonen av epler. Beskjære epletreet mens det sovende, på senvinteren eller tidlig på våren og deretter gjøre en lys pruning sommeren.

Instruksjoner

Sovende beskjæring

•Fjern amme, som er små kvister finner du vokser i den nederste delen av stammen eller fra jorden rundt epletreet. Små suckers kan festes av med fingrene. Større de krever bruk av beskjæringssakser. Klippe dem helt tilbake i bagasjerommet eller jord.

•Prune bort død eller syke grener og kvister. Klippe dem tilbake til et punkt der det er sunt eller klippe dem helt tilbake til den viktigste grenen eller bagasjerommet.

•Skjære av grenene som vokser innover, mot indre av treet. Også kuttet avdelinger eller kvister som vokser i en nedadgående eller rett opp retning, eller er krysset over andre. Kutt dette tilbake til en viktigste grenen.

Summer beskjæring

•Look for knopper på tuppen av grener fra årets vekst. De vises vanligvis fra midten av juli til begynnelsen av August, ifølge horticulturists med University of Michigan.

•Skjære spirende grenene tilbake til et eple. Gjøre kutt en fjerdedel til en halv tomme før eplet.

•Rake opp og kast alle beskjæring rusk å unngå pest problemer.