Hvordan å rense en treg kjører Badekar avløp

February 1

Hvordan å rense en treg kjører Badekar avløp

Badekar kan begynne å tappe sakte som tresko vokser over tid. Såpe stykker og såpe avskum hår akkumuleres i avløpet, gjør vann fra badekaret renne ut tregere og tregere. Huseiere kan noen ganger løse problemet med en enkel løsning av natron og eddik, men hvis det er ineffektivt du måtte gjøre noen enkle avløp for å fjerne tette.

Instruksjoner

•Fjern avløp stopperen av badekaret, hvis du har en. Trekke av noen hår eller såpe bygget opp rundt armen av stopperen, som kan forårsake en kar renne sakte.

•Fyll tre firedeler av en kopp av bakervarer brus i avløpet. Legg halvparten av en kopp husholdningenes eddik og umiddelbart dekke renne med en klut før boblende stopper. Vent 30 minutter. Kok en kjele med varmt vann og helle hele kjelen i avløpet skylle noen løsnet tresko bort.

•Bend de siste 2 inches av en stykke wire i en fiske kroken form. Sett ledningen i avløpet sakte, flytte den frem og tilbake til du møter motstand. Koble tresko og dra den opp og ut av avløpet. Gjøre dette hvis baking soda og eddik ikke økte renne frekvensen av badekaret ditt.

•Hold en våt klut over nederste hullene i over flyt plate, som er runde metallplaten over avløpet. Hold en stempelholderen over badekar drain og skyv den opp og ned til tresko løsner. Gjøre dette hvis din wire ikke kunne nå tresko, og avløpet fortsetter å kjøre sakte.

•Fjern overflyt platen fullstendig med en skrutrekker. 30 inches av kabel kvernen inn overflyt røret og begynner å vri på sveiven på baksiden av kvernen å Stikk kabelen frem.

•Continue Spy til motstanden du føler fra tette stopper. Vri på sveiven motsatt retning å få kabelen tilbake. Slå på varmt vann og la den kjøre to til tre minutter. Skru overflyt platen tilbake på og erstatte stopperen.