Hvordan å rense en Rose of Sharon busk

December 18

Planter Rose of Sharon er blomstrende busker som er medlemmer av Hibiscus familien av planter. De er høye vokse busker som mange feil for trær, som produserer mørk grønt løv og stor klokke formet blomster. Rose of Sharon busker er populært planter i landskapet design skyldes det faktum at de krever lite omsorg for å trives. Faktisk trenger de fleste Rose of Sharon busker bare beskjæring når de overgrow andre planter.

Instruksjoner

• Vent til slutten av mars eller tidlig kanskje å beskjære en Rose of Sharon. Dette er like før anlegget blomstrende sesongen og du vil kunne se knoppene slik at du ikke utrydde dem. I tillegg fremmer den ekstra blomstrer i August og September, dermed forlenge blomst perioden.

•Locate død eller syke grenene etter brune blader og ødelagte eller skader stammer. I tillegg se etter blader som har svart splotches på dem som dette kan være en indikasjon på sykdommen. Fjern alle disse grenene av klipping dem nær bunnen av anlegget med skarpe beskjæringssakser.

•Locate noen lemmer på ytterkanten av anlegget som har grodd gangveier og andre planter. Fjern disse ved å klippe dem nær bunnen av anlegget bruker beskjæringssakser. For grenene større enn halv tomme i diameter, bør en liten håndsag brukes.

•Continue beskjæring fra utsiden av anlegget til Rose of Sharon er i ønsket form.

Tips og advarsler

  • Siden Rose of Sharon busker er rask dyrkere, må beskjæring utføres årlig for å opprettholde en riktig form.