Hvordan å rense en rosa blad Willow

June 11

Rosa blad willows, eller dappled willows, vokse på en lignende måte til andre gråtende willow trær. Grenene dukkert nedover mot bakken i motsetning til horisontalt, skaper en dramatisk effekt i din landskapsarbeid. Som implisert av deres kallenavn, dappled willows produsere lang, rosa grener og rosa forlater våren, men bladene gradvis slå til hvit og grønn hele sommeren. Som de fleste willows tåler en rosa blad willow mye beskjæring.

Instruksjoner

•Trim alle døde tre fra rosa bladet willow i vintersesongen, slutten av November til mars, samtidig som treet er sovende. Døde tre generelt vises duller farge enn levende tre, selv under dormancy, men du kan sjekke om tre er død før du fjerner den ved å skjære i bark med en skarp, ren kniv. Hvis du ser grønn, ikke fjerne veden.

•Skjære treet tilbake for størrelse i løpet av tidlig på våren, sen mars til begynnelsen av April, like før ny vekst begynner. Som de fleste willows betyr kutte rosa blad willow størrelse generelt beskjæring opp skudd som feier bakken. Du kan klippe skudd tilbake for å opprettholde utseendet på treet eller fjerne grener som vanlig.

•Ta opp til 1/3 av grenene på stammen nivå hvert par årene. Ifølge Midtvesten hagearbeid, oppmuntre fjerne grener fra willow hvert par årene til ny vekst i anlegget.

•Prune willow behov gjennom hele vekstsesongen å opprettholde treets form og størrelse, men bare sviske når det er nødvendig å begrense muligheten for infeksjon. Hvis du arbeider med en ny rosa blad willow, klippe den lave greiner og suckers tilbake til stammen som utgjør for å motvirke vekst på den nedre delen av treet. Dette bidrar en sentral bagasjerommet willow.