Hvordan å rense en pre-treet når det sovende

April 24

Hvordan å rense en pre-treet når det sovende

Beskjæring en sovende pear tree vanligvis innebærer fjerning av ødelagte greiner og ny vekst på toppen av treet. Forsiktig beskjæring av en sovende pre-treet er kritisk fordi overdreven vinter beskjæring kan forårsake pære trær å overcompensate med blad og grener produksjon våren. Landbruket sikkerhetseksperter at dette vanligvis reduserer frukt produksjon. Uforsiktig vinter beskjæring kan også skade treet. Eksperter anbefaler beskjæring sovende trær bare på slutten av vinteren. Start med de eldste pære trærne før beskjæring yngre trær. Såret dressinger er ikke nødvendig når beskjæring sovende trær.

Instruksjoner

•Plasser en sammenleggbar stige ved foten av pæretreet. Har en venn holder stigen stødig mens du klatre og sviske.

•Kontroller grener for spirende. Slutten av vinteren, vanligvis være i to til tre uker før våren, spirende tydelig på greinene som til slutt vil produsere pærer. Grener som har ingen knopper kan bli kuttet for å forbedre ventilasjon rundt treet og øke sollys på blader og frukt.

•Skjære og fjerne døde og ødelagte greiner på pære trær, starter med de eldste først.

•Skjære og fjern nyere, vertikale veksten på toppen av eldre pære trær å forbedre frukt produksjon på etablerte grenene. Pære trær mindre enn tre år gamle ikke bør beskjæres ny vekst på toppen.

•Kontroller alle gren tynt kutt 1 tomme foran foten grenen der den kobles til tømmerstokken.

Tips og advarsler

  • Unngå "topping" en pre-treet, som innebærer å kutte av den øverste delen av stammen og grenene. Dette kan stunt treet vekst.