Hvordan å rense en popup sprinkleranlegg hodet

June 21

Automatisk sprinkleranlegg er nyttig for å holde plenen vannet uten mye arbeid kreves fra deg. De fleste systemer er avhengige av sprinkler hoder som er skjult i plenen; vanntrykk fører dem til pop opp når de er i bruk, slik at plenen er å bli vannet jevnt. Popup sprinkler hoder kan lett bli tett med skitt og rusk, skjønt, som vil negativt påvirke vann distribusjon. Unclogging popup sprinkler hoder bidrar til å holde systemet utfører optimalt.

Instruksjoner

•Løft opp sprinkleranlegg hodet ut av bakken. Det er på våren og bør trekke lett.

•Tørk av sprinkleranlegg hodet med en fuktig klut for å fjerne skitt og debris fra den. Dette vil alene ofte rense sprinkleranlegg hodet.

•Sett en tynn tråd eller spissen av en kniv til sprinkleranlegg hodet for å fjerne rusk sitter fast i spigot av sprinkleranlegg hodet. Pass på å ikke skade hodet og ikke klippe deg. Bruk vernehansker hvis du bruker en kniv.

•Twist sprinkleranlegg hodet av hvis det er fortsatt tett og slippe det i en løsning av varmt såpevann vann. Du kan også blande varmt vann med hvit eddik i en halv-og halv løsning å bryte opp gjenstridige skitt fra sprinkleranlegg hodet. Hvit eddik er mildt surt og bryter opp smuss.

•Rinse av filteret skjermen hvis sprinkleranlegg hodet har en. Skruen hodet igjen og teste systemet hvis sprinkleranlegg fungerer igjen.