Hvordan å rense en overgrodd treet

January 6

Et frodig tre legger skjønnhet til alle landskap og tilbyr velkommen skygge på en solrik dag. En overgrodd treet, bør imidlertid beskjæres å hindre lange grener fra å nå farlige områder og opprettholde god helse av treet. Tree beskjæring kan høres utfordrende, men med riktig utstyr og litt planlegging, bør prosessen går jevnt og smertefritt.

Instruksjoner

•Plan som greiner å beskjære og merke dem med farget bånd. Vurder beskjæring grener som se mørkere ut enn andre eller krympet, som kan være et tegn på grenen død eller sykdom. Også vurdere avlegger greinene som vokser ved foten av stammen og absorbere treets energi, samt overordnede grener.

•Skjære av gjengrodde grenene bredere enn 3 inches med en beskjæring håndsag. Klippe med så på undersiden av grenen og så halvveis gjennom grenen og fra tømmerstokken. Posisjon pruning så på motsatt side av det første kuttet og litt over den. Cut med pruning så før du møter slutten av det første kuttet og grenen faller.

•Fjern gjenværende stubben treet grenen ved å plassere beskjæring håndsag skrått like utenfor kragen grenen. Kutte ned på en vinkel til fjerne stubben. Kuttet ut hormoner som gjør at kragen til slutt vokse over cut.

•Fjern overgrodd avleggere fra rundt tømmerstokken ved å klippe dem på basen med omkjøringsvei pruners. Store avleggere kan fjernes ved å plassere en pruning så ved foten av avlegger og kutte mot treet til avlegger faller gratis. Gjenta denne teknikken for å fjerne den gjenværende avleggere rundt stammen.

•Fjern den vann skudd, eller små, stående skudd som kan publikum treet 's interiør. Plasser et par omkjøringsvei beskjæring mot tre gren slik beskjæring kjever vikle rundt foten av skyte når. Skyte bør falle helt gratis grenen. Gjenta denne teknikken til å fjerne gjenværende vannet skudd.

•Fjern innover voksende grenene som kan gjøre kontakt med andre og gni mot dem, bruk av beskyttende bark. Plasser omkjøringsvei beskjæring i vinkel og klippe grenen på kragen eller trimme grenen like før punktet hvor det vinkler innover for å unngå kontakt med andre.

•Når du har fullført beskjæring, skritt tilbake og undersøke treet grundig fra alle sider for å sikre at du har fjernet alle overgrodd grener, skyter og avleggere. Fullføre alle ekstra beskjæring behov og fjerne alle farget bånd på treet.

Tips og advarsler

  • Når beskjæring avleggere, være forsiktig ikke for å kutte treet bark. Noen kutt eller kutt i barken kan føre til sykdom, som kan bli syk treet.
  • Bruk alltid vernebriller og vernehansker når du arbeider med håndverktøy å hindre skade.
  • Husk å fjerne objekter fra treet som kan bli skadet av fallende lemmer.