Hvordan å rense en lilla Bush med bier

September 29

Lilla busker er en vakker tillegg til eventuelle tunet, tilgjengelig i en rekke farger og lett å grow. Blomstene er attraktivt for både sommerfugler og bier, som kan gjøre arbeider eller rundt busken vanskelig. Selv om de krever lite vedlikehold, er en årlig beskjæring en foreslått å forme anlegget og oppmuntre produktive blomst vekst og helse. Hvis anlegget er omgitt av sultne bier, skaper som et problem. Bier er beskyttet, og bør ikke bli drept. Imidlertid finnes det måter å hindre dem fra anlegget for en kort stund.

Instruksjoner

•Prune syriner etter at de har sluttet blomstrende, når bier er ikke lenger interessert i bushen. For å rense, start med trimming større stammer fra bush's center. Dette tillater nye skudd å utvikle på utsiden av anlegget, og skaper bedre ventilasjon i sentrum av anlegget. Derimot lar en avrundet topp på anlegget. Bli kvitt noen skudd på eller nær bakken, og greiner skjemmende eller usunn fra viktigste stilken.

•Vent en vind eller regnfull dag å beskjære, hvis du må gjøre det før den blomstrer dør. Selv om du er beskjæring i dårlig vær, trenger du ikke å bekymre deg om bier plager deg. Beskjær som anvist.

•Spray bush med en slangen, simulere regn og jage bier bort. Beskjær som anvist.

•Plasser et sprett tørketrommel ark under eller over en liten busk - bier bryr seg ikke for lukt og bør forlate området, slik at du en tid å beskjære bush som anvist.

•Dress i lange ermer, bukser, hansker og en lue før prøver å avvise en busk krydde med bier. Biene angripe ikke hvis de føler seg truet, og det er sannsynlig at du kan arbeide rundt dem uten å bli stukket.

•Prune bush som anvist i tidlig morgen eller skumring når bier ikke er aktiv.