Hvordan å rense en Leggy te Olive Bush

May 19

En te oliven (Osmanthus fragrans) eller søt oliven, kan parfyme hele verftet i måneder - fra sen høst og våren i noen klima. Denne varme-været eviggrønne, hardfør i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 8 til 10, har en oppreist form og kan nå 20 fot høye og brukes som et lite tre, men det er vanligvis en 6-til-10-fots busk. Sikkerhetseksperter at anlegget ikke krever mye beskjæring for en attraktiv figur og selv trives på forsømmelse, men te oliven kan miste løvverk på bunnen som det aldre. Beskjære en leggy te oliven bush for å gjenopprette dens utseende.

Instruksjoner

•Spray bladene på beskjæring din verktøy med en full-styrke husholdning antiseptisk renere for å eliminere dvelende sopp sykdom de kan bære over fra andre nylig beskjæres planter. Tørk bladene tørt med papirhåndklær

•Skjære ut helt død eller ødelagte greiner tilbake til der de møtes den viktigste rammen av busken når du merker dem. Te oliven har en trelignende form, utvikle forgreiner seg en eller to viktigste badebukser.

•Skjære en tredjedel av den eldste, leggiest stammer tilbake til der de blir med det hovedavdeling trestamme eller en annen stor stammen, nær foten av anlegget i tidlig på våren før ny vekst begynner. Te oliven er vanligvis beskjæres etter de er ferdige blomstrer om våren. Fornyelse beskjæring gjøres best som ny vekst begynner for raskeste gjenvekst, selv om du kan miste noen blomster.

•Shorten gjenværende stammer halve hånd pruners eller beskjæring, avhengig av diameteren på grenen. Kutt i 45-graders vinkel over en utover mot bud, blad klynge eller blad scar - hvor bladene en gang ble. Te oliven kan utvikle ny vekst på gammelt treverk. Nye grener og frisk løvverk utvikle fra punktet på kuttet.

•Gjenta beskjæring prosessen våren. Kuttet en tredjedel av de eldste, leggiest stammer tilbake til der de blir med det hovedavdeling trestamme eller annen stor stammer og forkorte gjenværende stilkene halvert.

•Thin krysset, for overfylte eller svak spirer fra ny vekst etter blomstrer visne våren. Gjøre kutt der de blir med en gren, kutte hele anlegget å la lys inn i sentrum av anlegget for å hindre fremtidige legginess.