Hvordan å rense en kirsebærtre krone

August 19

Hvordan å rense en kirsebærtre krone

Kirsebærtrær vokser best med lys, sesongbasert beskjæring. Kronen av et kirsebærtre vokser ofte raskt. Vertikale veksten blokkerer sollys når lavere grener og reduserer treets vitalitet. Beskjæring et kirsebærtre med en åpne senteret teknikk - som fokuserer ny vekst på lemmer, er ikke sentrale lederen - en enkel måte å maksimere produktiviteten på treet. Timing og identifikasjon av sunn er viktig for vellykket beskjæring.

Instruksjoner

•Prune kirsebær trær på senvinteren eller tidlig på våren. Kirsebærtrær er mottakelige for vinter skade, så beskjæring etter faren for frost, men før ny vekst utvikler er viktig.

•Skjære greinene som vokser oppover. Beskjæring greinene som vokser mot kronen vil tillate sunn utvikling av greinene som vokser utover, parallelt med bakken. Holde utover voksende grener i unge treet er viktig for å utvikle en sterk ramme.

•Skjære skyte beina som du vil beholde 1/4-tommers over et bud å anspore ny utvikling. Beskjæring grener du vil beholde kalles vei tilbake, og er viktig for spurring frukt utvikling på kirsebærtrær.

•Fjern noen sucker vekst rundt foten av treet gjennom hele vekstsesongen. Cherry trær ofte spire unge greinene som vokser kraftig fra basen. Fjerne sugekoppene vil tillate treet til å konsentrere næringsstoffer i grenene du vil beholde.