Hvordan å rense en innendørs Vine

October 18

Hvordan å rense en innendørs Vine

Innendørs vinstokker er allsidig houseplants du kan vokse i egne potten eller som aksenter fylle ut Potter som inneholder andre planter. Du kan vokse seg oppreist på støtter eller tillate dem å riste grasiøst over sidene av potten. Beskjære vinstokker når de se sparsom eller leggy, bli skadet eller vokse ut av skalaen til sine omgivelser. Beskjæring hjelper også oppmuntre bushiness og hjelper opprette en full, overflod utseende pott.

Instruksjoner

•Fjern tips av ny vekst av klemmer dem mellom tommelen og finger. Dette oppmuntrer forgrening og buskete ny vekst.

•Bruk saks å fjerne skadede delene av vinstokker og seksjoner med noen blader, forvrengt blader eller blader linjeavstand langt fra hverandre. Gjøre kutt i en sunn del av vintreet, 1/8 1/4 tommers over et punkt der et blad festes til vintreet. Skjær i en liten vinkel, med den høyeste delen av kuttet nær blad.

•Thin overfylte deler av vintreet, gjør kutt som beskrevet ovenfor.

•Reduser slitasjen vanning før luket ut deler av anlegget begynner å vise nye vekst.

Tips og advarsler

  • Plante sunn lengder av vintreet du fjerne for å lindre overbefolkning for å starte nye planter eller fyll i tynne deler av eksisterende potten. Finne en del av vintreet som har rootlets voksende overfor et blad. Fjern bladet kortere vintreet til ca 6 inches og begrave den forankret delen av stammen i potten.