Hvordan å rense en innendørs fikentreet

January 5

Gråt fig (Ficus benjamina) er et populært valg for innendørs beholder vokser. I et atrium eller foajé, under et takvindu eller bare i en sørvendt vindu, er disse trærne hardfør, samt dekorativ. Tillate dem å tørke ut mellom Pottejorden, og ikke flytte dem annet enn roterende beholderen for å tillate lett å nå alle deler av anlegget, og din gråtende fig kan leve godt for så lenge du har hjemme. Sporadiske beskjæring er nødvendig for helse og god form. Ta det i vintermånedene når treet er mest sovende.

Instruksjoner

•Study form av din innendørs fikentreet. Psykisk del treet i tredjedeler. Toppen er tredje kalesjen midten er bagasjerommet og bunnen er den nedre delen av bagasjerommet og container. Få en følelse for andelen kalesjen. Hvis stammen er flettet, bør av fletten stoppe øverst tredje.

•Klemme unna nedover voksende eller gråt grener fra bunnen og midten tredjedeler av fikentreet. Angi bladene på din hagesaks i 45-graders vinkel, og kuttet ned og bort, forlater mangelfull kort. Kuttet aldri lemmer eller grener flush eller flate med bagasjerommet eller du risikere bagasjerommet barken skade som gjør treet til sopp og sykdom.

•Når stammen er utsatt for høyden du ønsker, stoppe. Igjen stå tilbake og se på den øverste tredjedelen av treet for kryssing grener som er gni mot hverandre. Klippet bort disse grenene, forlater den sterkeste.

•Look for døde tre, testing bare kvister med fingrene. Hvis de bøye og er fortsatt fleksible, kan de spire nye blader. Hvis de festes, klippe dem tilbake til sunn wood. Se etter curling eller døde blader, gir grenene en mild riste å se hva løsner. Klipp disse kvister unna også.

•Braid stammen noen inches lengre opp hvert år hvis din fig tree trunk er flettet. Dette vil hjelpe treet vokser vertikalt og holde en grasiøs figur. Sikre toppen av av braid med tett såret anlegget bånd. Fjerne dem etter noen måneder når Barken av lemmer trykket tett sammen sikringer.

Tips og advarsler

  • Rotere beholderen slik at alle deler av fikentreet får lik lys. Motstå fristelsen til å flytte treet fra vinduet til vinduet: fikentrær liker ikke flyttes når de er i deres sted.
  • Kuttet grener til bagasjerommet i stedet for trimming små deler av greinene. Klipping slutten av grenene ofte vil føre til sparsom vekst og en raggedy titt.