Hvordan å rense en grønn Velvet Boxwood

March 26

Hvordan å rense en grønn Velvet Boxwood

Buxus, eller grønn Velvet boxwood, er en lite vedlikehold busk som sjelden får høyere enn 6 fot. Ideell som en hekk eller kantlinje busk, det trenger ikke mye beskjæring beholder formen. Små, mørke grønne blader holder sin farge hele året. Kraftig beskjæring av i boxwood skal reserveres for sjeldne tilfeller som indre grenene har sjelden løvverk.

Instruksjoner

•Pinch av stammen tips av en ung Green Velvet boxwood for å fremme forgreninger. Dette unngår behovet for strengere beskjæring som busk vokser.

•Skjære grener til bunnen av busk åpne opp i bunnen av anlegget tidlig om våren. Dette gjør at anlegget for å få mer lys og luft gjennom busk.

•Prune din boxwood for figur gradvis. Unngå beskjæring mer enn en tredjedel av en busk i en sesong. Hvis gjør drastiske endringer i form av busk, så gjør det over en periode på to eller tre år.

•Prune døde, syke eller skadet grener og stammer når som helst fra din boxwood. Dette vil holde sykdommer spres. Når beskjæring syke grener, dypp din beskjæringssakser i flytende blekemiddel mellom hver bruk for å hindre spredning av sykdommen.