Hvordan å rense en gråtende piletre

October 22

Hvordan å rense en gråtende Willow. En gråtende willow tree er en av de trærne som du kan beskjære hvis du ønsker og ikke trenger å hvis du ikke vil. Hvis du har en stor hage med god plass for din tree, gråtende piletre ser stor naturlig uten beskjæring eller forming.

Instruksjoner

•Form gråtende willow slik du ønsker når det er unge. Beskjæring unge gråtende piletre treet hjelper det å ha figuren som det blir større.

•Skjære bort suckers som vokser fra bakken og reise opp stammen av gråtende piletre treet. Suckers stress treet og hindre at det blir bra. Avskåret sugekoppene på bakken, fjerne dem fra trestamme og kast dem.

•Trim tilbake grenene av gråtende piletre treet hvis de får i veien eller hvis du vil la mer solskinn inn på tunet. Gråtende willows er hardy trær og kan beskjæres for å passe dine behov uten forårsaker dem skade.

•Fjern døde og ødelagte greiner så snart du ser dem. Gråtende willow trær har sprø mykt tre som bryter lett. Regelmessig sviske døde tre, for å hindre en bygge opp tre kull i gården.