Hvordan å rense en ganske stor Rhododendron at dekker et vindu

December 3

Hvordan å rense en ganske stor Rhododendron at dekker et vindu

Rhododendron er store busker, mest som produserer lys, prangende blomster våren og sommermånedene. Rhododendron vokser best i, fruktbare jordbunnen og deres naturlige habitat er woodland områder. De krever lite omsorg etter planting andre enn vann, årlige beskjæring er imidlertid nødvendig å kontrollere den raske veksten. Hvis du har forsømt vanlige beskjæring og din rhododendron er så overgrodd at det forstyrrer et vindu, kan du beskjære det tilbake hardt.

Instruksjoner

• Vent til slutten av mars å beskjære overgrodd rhododendron busk. Blomster vil fortsatt være på busk, men dette er den beste tiden å utføre alvorlig beskjæring å tillate busk gjenopprette fra store tap av stilkene.

•Sett på hagearbeid hansker og holde tilbake ytre grenene til likemann i interiøret. Identifisere greinene som vokser over hverandre og spore dem tilbake i bakken. Avskåret stilkene nær bakken med beskjæring for å åpne opp anlegget interiør. Dette forbedrer anlegget helse ved å tillate sollys i.

Stå et sted tilbake og identifisere lengste stilkene på anlegget. Spore dem ned bakken, en etter en, og kutt dem nær bunnen av bakken å forynge rhododendron. Beskjære av en tredjedel av gjenværende lengste stilkene på bakken.

•Start på bunnen av rhododendron og grep en av stammen. Spore den tilbake til der du ser et blad klynge eller en side stamme som er i nærheten du vil beskjære det. Skjær stammen av 1/4 tomme over denne plasseringen, slik at kuttet er forkledd.

•Gjenta prosessen å beskjære hver av de resterende stammer tilbake til samme lengde som den første, og pass på å klippe dem alle tilbake til blader eller en stilk.

Tips og advarsler

  • Rhododendron bush vil ikke gi blomster våren, men det vil komme i de følgende årene.
  • Du kan klippe multistemmed rhododendron tilbake til bare 3 eller 4 tommer over bakken og de vil fortsatt overleve og regrow året.
  • Husk et anlegg modne størrelse når planting nær en struktur. Rhododendron nå fra 4 til 10 fot høye avhengig av cultivar.