Hvordan å rense en Dvergen granateple

August 20

Dvergen granateple (Punica granatum "Nana") er et lite tre som kan vokse til 6 fot, men kan holdes på 1 fot med forsiktig beskjæring. Granatepler er attraktive trær og busker med lyse, tropiske blomster produsere runde, rød, spiselig frukt. Dvergen granateple er ikke spiny som mange av de større variantene og frukt målene bare 2 inches i diameter. Anlegget starter med mange grener og må være beskjæres til en sentral leder for en trefigur. De skinnende grønne bladene naturlig klamre seg til grasiøst hengende grener og frukt legge en dekorativ touch. Dvergen granateple anlegget er ofte holdt beskjæres som en bonsai-treet.

Instruksjoner

•Prepare verktøyene du vil å beskjære anlegget. Ideelt sett bør du skjerpe skjæreverktøy hver gang du bruker dem til å gjøre jobben enklere og unngå å skade anlegget med kjedelig utstyr. Holde bladet i en liten vinkel og dra over steinen til kanten føles skarpe. Du kan også holde kniven opp mot lyset og se langs kanten etter hi og kutt som skal gjøres skarpere ut.

•Fjern sugekoppene av treet og noen brutt, syke eller døde tre. Dette vil tillate deg å få en bedre titt på form av treet og bestemme hvordan å rense den. Det er ikke nødvendig å beskjære treet for den frukt og blad, men det vil oppmuntre ryddigere vekst og mer frukt.

•Prune dverg granatepler på plante å 24 tommene lang. Anlegg og gjøre pruning våren. Dette er en god tid å bestemme hvilke av de mange stammer vil være sentrale leder. Ekstra kutt ingen denne gangen, men du må trene den største stammen neste sesong. En dverg bonsai prøven må høyden klarte årlig, men dette er ikke tilfelle for et jordet tre.

•Fjern spindly og ekstra lateral vekst fra viktigste lederen. Hvis du vil beskjære anlegget til et tre, kuttet ut ekstra stilkene. Ellers holder stilkene og rengjør dem opp til en avstand på minst en fot fra bakken. Holde bagasjerommet klart selv som planten vokser høyere hvis du ønsker en vill utseende bush eller sikring.

•Skjære av terminal endene av anlegget for de første tre årene å tvinge mer vekst av de viktigste grenene. Anlegget vil utvikle en sterk ramme, men du vil ikke få frukt på dette tidspunktet fordi Granatepler er båret av endene av tre.

•Rengjør opp dverg tre årlig. Etter det tredje året, bare tips sviske når det er skade eller terminal veksten er overfylt. Fortsette å fjerne suckers og døde og skadet grener.