Hvordan å rense en dverg Lemon Tree

April 5

Hvordan å rense en dverg Lemon Tree

Meyer sitron og eureka sitrontrær er ofte vokst hele Nord-Amerika som valg dverg sitrus for alle klima. I områder med kalde vintre, må de bringes innenfor vinteren som de går sovende på 54 grader F. De produserer frukt nesten hele året, så pruning treet betyr tap av litt frukt. Disse sitrus varianter, kan av små legemshøyde, fortsatt nå 12 fot høy. Redusere størrelsen på treet er en grunn til å beskjære, den andre er å fjerne alle grener som ikke er sunt, eller er døde.

Instruksjoner

Hvordan å rense en dverg Lemon Tree

•Root sviske sitrus hver fire til fem år, nytt potting i en 10 - 15 gallon beholder hver gang. Root beskjæring er en effektiv metode for å holde treet liten nok for potten. Når re potting, spredt ut røttene og klippe av tommen røttene med skarp hage sakser eller pruners. Sitron treet har torner, så tung hansker er tilrådelig.

•Skjære selektiv grener sitron med skarpe pruners, igjen bare hver fire til fem år. Kuttet ca 1/4 av en tomme ovenfor et bud som peker på utsiden av anlegget i stedet for innsiden. Gjør en litt skrå kuttet parallelt skrå bud under kuttet. Dette sikrer forgrening er ytre og trengsel på innsiden av treet. Skarp pruners hjelpe deg å unngå knust eller ragged kutt som oppmuntrer sykdom. Hver sunn som er kuttet er et offer av duftende blomster og frukt så bare fjerne overfylt crossover grener, død lemmer, eller kontroll totale høyden av treet.

•Skjære av alle skuddene fra roten eller lavere stammer danner i jordsmonnet rundt foten av sitron treet. Alle frukttrær presse til slutt opp disse spirer, kjent som suckers, fra rootstock og disse vil bli kuttet tilbake som de rane treet mat. Kuttet rett på jord nivå.