Hvordan å rense en dekorativ treet

January 31

Beskjæring dekorative trær ikke bare forbedrer det totale utseendet og formen på treet, men det hjelper holde treet sunn. Før beskjæring dekorativ treet, kan du kontrollere at du gjør kutt til rett tid av året avhengig treet. For eksempel noen trær produserer blomster på ny vekst og andre blomstre av gamle vekst. Når du er i tvil, er det best å beskjære trærne sovende sesongen som lar deg se den overordnede strukturen av treet uten bladene tilskuernes utsikt.

Instruksjoner

•Rengjør avklipt ved å fjerne gamle skitt eller rust med en fuktig klut og rengjøring bladene med en bleke-vann løsning med én del blekemiddel blandet med ni deler vann. Dette sikrer din avklipt ikke spre sykdom rundt gården, og gir deg en bedre kuttet. Tørr grundig clippers før du bruker dem på treet.

•Fjern død eller syke lemmer fra treet først, etterfulgt av grener vokser lateralt som kan konkurrere for dominans i treet. Bruk hånden sheers for grener mindre enn 7cm, en motorsag for grener tykkere enn 10cm og pole pruners for grenene høyt oppe i treet.

•Skjære noen av den øverste, midterste veksten fra treet for å gi bedre lys i treet. "Thinning kronen" tillater for bedre luftstrøm, redusere sannsynligheten for trær å bli skadet i høy vind.

•Fjern alle lemmer vokser nederst som kan endre den generelle formen på treet eller utgjør en risiko for mennesker under treet.

•Kast trimmet grener i kompost haug, sende dem til tre chipper eller kast grenene i henhold til begrensningene i din kommune. Ikke la syke grener forbli i treet for lang.

Tips og advarsler

  • Fjerne grener med ekstrem "v" figurer, som indikerer en svak union. Holde grener med en "u"-formet union.