Hvordan å rense en Cranesbill

April 10

Hvordan å rense en Cranesbill

Den cranesbill eller geranium, består av mer enn 300 arter av rosa, lilla, blå eller hvite blomster. De fleste av disse plantene godtar delvis skygge til full sol. De vil blomstre fra tidlig sommer til om midten av høstsesongen. Med kopp blomster gjør de en bunndekkende eller en kantlinje. De liker ikke sine røtter forblir konstant våt, så de gjør best i tørr jord. Anlegget er lett å vokse og du vil nyte duften av cranesbill. Holde dem beskjæres er viktig for helse og skjønnhet av anlegget.

Instruksjoner

Hvordan å rense en Cranesbill

•Prune cranesbill når de blir trevlet utseende. Ta en god titt på planter og se om det er lang stammer som har bare noen blomster på toppen. Beskjæring denne delen av blomsten er måten å holde anlegget kommer ut av kontroll og kaster opp skudd som ikke er attraktive.

•Bruk din hage sakser, skjære tilbake lang stilkene til innen 3 eller 4 inches av jord. Fremme sunnere, bushier geranier ved å kutte den døde blader og stengler som har slått brune.

•Trim bort blomster som har dødd. Beskjære de som har falmet også. Hindre at anlegget expending for mye energi å produsere frø og ofre blomster det kan vokse. Opprettholde helse anlegget ved å fjerne frøkapslene. Sjekk plantene ukentlig i voksende sesongen fordi det vil være mer blomster klippe bort.

•Kontroller rundt foten av anlegget for døde deler og avskåret dette ved foten av anlegget. Fjerne bakken rundt anlegget slik at røttene kan puste.

•Encourage vekst av planter ved å dele store planter i to eller flere. Beskjær under sen høst eller tidlig på vinteren når anlegget blir klar til å bli sovende.

Tips og advarsler

  • De fleste geranier er ikke utsatt for sykdommen når stelt riktig. De er også motstandsdyktig mot hjort.
  • Beskjæring cranesbill vil holde dem fra å ta over andre planter du har vokser. Pruning gjør bedre luftsirkulasjon, som vil forhindre sykdom som pulveraktig mugg.