Hvordan å rense en Boxwood Topiary

July 19

Hvordan å rense en Boxwood Topiary

Boxwood er ideelle grønn for skråstilte topiary bruk på grunn av små blad størrelsen. Dette gjør at anlegget skal skråstilles lett og gjentatte ganger mens fortsatt presentere en tett grønne overflate. Boxwood er en slekt av busker botanisk kalles Buxus, og det er mer enn 30 arter. Ifølge Cornell University er boxwood sakte voksende, så noen beskjæring bør alltid gjøres med en minimalistisk tilnærming og langsiktige konsekvenser i tankene. Som alle evergreens, når store mengder boxwood løvverk må fjernes for å endre eller gjenopprette en overgrodd topiary form, dette må alltid gjøres gradvis over flere år tid.

Instruksjoner

•Prune din topiary boxwood våren etter de siste hard frost og til, men ikke altfor langt forbi, forsommeren. Sensommeren og høsten beskjæring kan anspore anbudet ny vekst som ikke kanskje har tid til å hardner off før vinteren. Dette gjør den nye veksten utsatt for å bli drept av, lage skjemmende misfarging og hull i din topiary.

•Bruk den aktuelle beskjæring verktøyet for størrelse og intrikate av ditt boxwood topiary. Små og svært detaljerte topiary krever bruk av små beskjæringssakser å tillate tilgang til trange rom og lett synlighet mens du arbeider. Lang blad scissor saks er mer nyttig for mellomstore til store topiary skjemaer, mens elektriske tryllestav-stil hagesaks rask arbeide når beskjæring store topiary skjemaer og sikring. Bruk beskjæringssakser eller beskjæring bryte grener til 3/4 tommers diameter og en fin-toothed beskjæring så for tre som er større, å unngå å rive av cambium.

•Prune tilbake eller fjern boxwood grener bare når de er i strid med strukturen i topiary design eller hvis de er åpenbart døde, syke eller gamle og helt krone. Sever uønskede grenene til 1/4 tommers over et blad nikk eller helt ned til felles med den overordnede grenen. Når du klippe i tre golde blader er det svært høy sannsynlighet at i boxwood ikke vil kunne generere nye vekst på det tidspunktet. Nøye vurdere dette før du gjør hva kan være en permanent strukturelle kuttet til anlegget.

•Kontroller ytre form og overflate teksturen i din topiary av klipping terminal tips av grenene der ny vekst vises. Dette har effekten av å opprette forgrening og nye blader, å skape en tettere grønne overflate. Ikke skråstille din topiary oftere enn en gang i året som mer du skråstiller, jo tettere ytre løvverk blir og interiør bladverket vil dø tilbake manglende sollys og luft flyt. Hold knivbladene parallelt med boxwood overflaten til flat plane kutt, og hold det i forskjellige vinkler for kurvelineæritet figurer.