Hvordan å rense en Boxwood hekk

February 17

Hvordan å rense en Boxwood hekk

Boxwoods er allsidig planter som frittstående busker, hekker og selv topiary. Men de har en tendens over tid å dø ut i midten, slik at bare den ytre tips grenene dekket i blader. Dette trenger ikke å være tilfelle, og med riktig beskjæring kan du ha en full boxwood, tykk med blader ned i midten.

Instruksjoner

•Snip tilbake lemmer hele hekken når de bli uregjerlig. Bruke manuell eller drevet hekk trimming, lage små klipp året uten å påvirke hekken. Klipp i en liten vinkel like over et blad.

•Skjære tilbake busk i slutten av vinteren til tidlig våren fjerne ny vekst hvis du ikke vil kanten å bli større. Hvis målet ditt å få større, så bare trimme den selv den ut og la som mye ny vekst som mulig.

•Thin hekk i slutten av vinteren å gi den mer luftsirkulasjon. Velg ulike flekker, jevnt, over kanten og klipp ut en gren videre inn i hekken. Kutt på skrå like over et hakk i lem. Hull i busk, er hvis gjort jevnt, ikke så merkbar, siden de ser tilsiktet. De lar også i lys og luft slik at underskogen kan utvikle, holde anlegget sunn. Mål hvor langt i hekken de grønne bladene vokse. Kuttet ut grener skjemaet hullene inntil denne dybden slik at lyset videre i.