Hvordan å rense en Bee Balm plante til Rebloom igjen

August 28

Bee balsam, også kjent som bergamot, er en blek lavendel staude urt som blomster fra våren til høsten. Den vokser i solfylte gressletter, åpne prærien og solfylte skogsområder. Det vokser og sprer seg fra underjordiske rotstokker og har en prærien gress koloniserende natur. Et medlem av mint familien bergamot vanligvis brukes som en urte te eller blandet med svart te som Earl Gray.

Instruksjoner

•Deadhead enkelte brukt blomstrer som de begynner å visne for å utløse anlegget stadig sende opp nye blomster. Kutte enkelt stilkene ned kronen av anlegget mellom bladverket med beskjæringssakser og løft brukt blomstring av anlegget kalesjen.

•Prune bort skadet, døende eller misfarget stammer ned kronen av anlegget når du ser dem å gjøre plass til nye skudd og blomsten stilkene.

•Et din bee balm plante konsekvent året slik at det ikke utsettes for tørke stress, som dette vil undertrykke blomst ytelse. Vanne jord til gjennomvåt på 8 tommer ned alle sju til ni dager når det er liten eller ingen regn.

•Mulch rundt bee balm planter med flere inches av en organisk materiale som strimlet bark eller kompost en gang i året for å holde fuktighet i jordsmonnet og redusere vanning krav.