Hvordan å rense en bad avløp

January 6

Avløp i ditt baderom vask og badekar eller dusj område er mottakelige for tilstopping på grunn av potensialet for hår og såpe rester buildup. Selv om tanken på trekke motbydelig bad tette fra avløpet unappealing i det minste, bør det definitivt appellere til lommeboken som et levedyktig alternativ til ringer i en rørlegger. Før du gjør noen dyre servicehenvendelser, ta noen minutter å forsøke å fjerne tresko fra ditt baderom avløp.

Instruksjoner

•Fjern vasken stopper eller wire mesh over toppen av din badekar eller dusj renne. Scoop noen stående vann fra buttillen eller synke med en kopp eller bøtte.

•Fyll 1/2 kopp natron i vasken, etterfulgt av 1/2 kopp med eddik. La natron og eddik skum i ca 15 minutter og så helle 1 gallon kokende vann i vasken. Følg kokende vann med en vanlig strøm av vann fra kranen. Tresko kan fjernes på dette punktet.

•Straighten en wire klær oppheng og deretter gjøre en liten krok i den ene enden. Skyv nålen slutten i avløpet til den stopper, men ikke bruke makt. Urviserne hengeren i avløpet flere ganger. Trekk hengeren forsiktig ut av avløpet. Plass hår og såpe rester som kommer tilbake på kroken i papirkurven. Gjenta dette trinnet til ikke mer hår kommer ut på hengeren. Kjør vann inn i det synke eller tub se om tresko er helt borte.

•Plasser et stempelet over avløp og deretter pumpe stempelet opp og ned i en langsom, jevn bevegelse i et minutt. Kjøre vann i det synke eller tub sjekke for tresko.

•Plasser et avløp kvernen over avløpet. Slå håndtaket til du føler lenger den i bevegelse. Reversere retningen håndtak og dra kvernen sakte fra avløpet. Sett noen hår eller tilstopping materialer i papirkurven.

Tips og advarsler

  • Spre litt vaselin rundt kanten av stempelet - dette vil hjelpe det forsegle bedre.
  • Kjør nok vann til vask eller badekar, når du har stempelet på plass, for å dekke koppen stempelet. Dette hjelper også med sugekraft.
  • Unngå bruk av kjemisk avløp rengjøringsmidler som tette fjerning. Mens de kan være nyttig hvis ditt baderom avløp er bare treg, fungerer de ofte ikke godt når likevel går helt tett. Når du helle dem i tett avløpet, forblir potensielt skadelige kjemikalier det til avløpet fjernes, som plasserer du eller en rørlegger i faresonen hvis mer dyptgående metoder.