Hvordan å rense dvergmispel busker

September 3

Dvergmispel busker er vanlige i moderne landskapsarbeid og kan produsere en betydelig mengde ny vekst hvert år. Dvergmispel hekker kan vokse godt over 10 fot høye så det er viktig å trimme og beskjære dem. hvert år for å holde dem formet størrelsen som du ønsker og hindre dem fra å bli for stor. Dvergmispel kan også påvirkes av Fireblight som kan drepe deler av hekken og krever ekstra beskjæring.

Instruksjoner

•Plugg i din elektrisk hekken trimmer og bruk den for å nedsette nye veksten av dvergmispel busk til woody gamle vekst. Elektrisk hekk trimming skal med en kontrollert feiende mooting som går parallelt overflaten av hekken slik at det hovedsakelig klipp av endene av ny vekst i stedet for å kutte i hekken. Hvis du vil tillate busk å bli større i enkelte områder, ikke klippe den nye veksten helt tilbake til woody deler av hekk i disse stedene.

•Bruk en stige til ny vekst på hekken om nødvendig.

•Fjern alle døde greiner eller grener berørt med Fireblight ved å klippe dem så nær bakken eller så nær sunn vekst som mulig ved hjelp av en tre så. Gamle døde grener vil ikke ha noen blader mens grener som er døende eller berørte med Fireblight vil ha brun eller gulaktig blader som kan bli krympet, som bør holde mot de friske grønne bladene.

•Bruk en manuell hekk-trimmer for å rydde opp trim jobben med elektrisk klippeverktøyet.

•Rake tilbehør i en haug og plassere dem i en blad bag. Hvis du hadde å fjerne døde greiner, skjær døde delene i seksjoner slik at kan passe inn i blad pose.

Tips og advarsler

  • Sette ned plast maling drop kluter kan være en måte å fange og kast av bladene.
  • Cotoneasters kan produsere nok ny vekst krever trimming tre eller flere ganger før vinteren.