Hvordan å rense dverg sitrustrær

April 26

Hvordan å rense dverg sitrustrær

Dverg sitrustrær lage slående knutepunkter for landskapet og hjem. Populære i viktoriatiden, mange typer er tilgjengelig på hagearbeid supply sentre. Lime, appelsin og sitron kommer i en rekke forskjellige størrelser. Alle dverg sitrustrær trenger minst åtte timer med fullt sollys. I tillegg må de plasseres i et område der temperaturen er mellom 68 til 75 grader Fahrenheit. Beskjæring en dverg sitrus treet kan du kuttet av usunn deler av treet og opprettholde en jevn figur.

Instruksjoner

•Bevegelsessensoren gangen mellom mars og September å beskjære dverg sitrus treet. Greiner som ikke produserer frukt for å minimere fylden av treet. Gjøre en nedover 45-graders kuttet nær kragen gren av treet. Gren kragen er hevelse som festes grenen stammen.

•Fjern alle grener vokser utenfor det angitte planting området, eller som er gni mot bakken. Også greiner gni mot hverandre.

•Examine sitrus treet for enhver fungal infeksjoner. Sitrustrær kan kontrakt sykdommer som sotete mold, sitrus canker, fett sted og melanose. Se etter sopp spore vekst, misfarging på grener, vansiret frukt og hevelse i skogen.

•DIP din par omkjøringsvei sakser, lopping saks eller beskjæring så i en blanding av 70 prosent rødsprit og 30 prosent vann i mellom hver kuttet fjerne sopp syke deler av treet. Kuttet til 1/4 tommers over en sunn, utover voksende gren.

•Kast noen syke grener, blader, blomster eller frukt som kan ligge under treet.

•Skjære av eventuelle konkurrerende ledere. Sitrustrær trenger en sterk sentral leder, som er en vertikal voksende skyte. Fjern alle greinene som vokser fra en rot ballen eller pode union. Pode unionen er hevelse nederst på treet, der én art av sitrus treet var festet til en annen.

Tips og advarsler

  • Sjekk potting jord for noen sykdommer og erstatte med ny potting jord hvis i container og skadedyr finnes.
  • Fjerne syke av dverg sitrus treet og spray med en soppdreper som inneholder kobber.