Hvordan å rense ditt hjem av negativ energi

July 22

Gjennom årene vil et hjem bygge opp negativ energi. Dette skyldes argumenter, negative tanker, selvmord eller noen andre "dårlig" forekomster som kan ha skjedd på eiendommen. Ting kan ha skjedd at ikke du er klar over. Det er alltid lurt å rense ditt hjem om det er et sted du har bodd i år eller et sted du nettopp flyttet inn i.

Instruksjoner

•Cleanse selv. Du kan ta en dusj, men det er ikke nødvendig. Men du trenger å sage selv. Lys en sage pinne. Pass på å sette ut flammen når du er sikker på at det er opplyst. Når det begynner å røyke, omringe deg i røyk begynnelsen på hodet helt ned til føttene. Dette kalles "smudging."

Som du gjør dette si, "røyk av salvie innhylle meg, befri meg av negativitet.

•Start på lengst rom på baksiden av huset. Hvis du har mer enn én etasjes hus vil du starte ovenpå. Beveger seg i en klokken bevegelse tur rundt hvert rom med vismannen. Kontroller at hvert hjørne og vindu. Som du er rensing rommene si, "jeg ser bare ren reflektert lys, jeg er ridding denne hjem alle uflaks og negativ energi. O velsignet være"

Sang som du smudge hvert rom.

•Gjenta sang når du kommer til foran eller bak døren hjemme. Mens chanting, holde døren åpen og med hendene, lage en feiende bort eller feiende ut av døren bevegelse.

•Gå tilbake til den opprinnelige rommet du startet i og begynner å salt huset. Hvis du ikke har havsalt, vil vanlige bordsalt. Ta små pinches av salt begynne sprinkling ytre veggene og hjørner. Husk å synge til din ferdig foran eller bak døren.

Tips og advarsler

  • Tenk deg den negative energien som en svart sky begynner å oppløse som du smudge og salt. Dette vil aide rensing.
  • Kontroller at du flytter mot klokken. Går i mot urviseren fjerner hva det er du vil gå bort. Flytte med urviseren inviterer energi. Du vil ikke at.