Hvordan å rense dekorative gress

November 21

Hvordan å rense dekorative gress

Dekorative gress brukes nå oftere i hjem landskapet. Deres allsidighet og brukervennlighet omsorg gjøre dem en attraktiv tillegg til en hage, og det finnes et stort utvalg av arter og kultivarer i tiltalende farger og størrelser. Noen ornamentale gresstyper dyrkes som ettårige i kjøligere klima, mens noen er flerårige i alle unntatt de mest ekstreme sonene. Av etablerte dekorative gress er minimal og vanligvis innebærer opprydding anlegget. Beskjæring av ornamentale gresstyper vanligvis starter i slutten av vinteren og våren, og kan utføres på både eviggrønne og løvfellende gress.

Instruksjoner

•Sett på et par hansker for å beskytte hendene fra gresset bladene. Noen av dem, for eksempel pampas gress, er taggete og knivskarpe. Evergreen gress bør få en «kam» med fingrene. Start ved foten av gresset med fingrene spredt og dra oppover. Du vil fjerne en masse død bladverket.

•Trim ut noen syke biter av løv så de ikke spre problemet. Ta av tipsene solbrent eller forslått blader å forbedre utseendet på anlegget.

•Divide Gras som ikke fyller ut fullt lenger eller synes å ha en død side. Anlegget har fått altfor stor og woody. Bruk en kniv eller øks hvis nødvendig, og dele anlegget i fire til seks seksjoner. Plante sunneste stykket. Resten kan gå til venner eller starte nye planter andre steder.

•Bruk gress hagesaks og kutt løvfellende gress tilbake til innen 3 eller 4 inches av jord. Pruners, kan behøves på tøff stilkene. Løvfellende gress nytte en beskjæring fjerne alle bladverket før ny vekst begynner. Skråstille gresset i en liten hjemmemarked skikkelsen så du ikke klippe den nye veksten, som starter i midten. Dette gjør også en attraktiv figur.